Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:274946 kpl

Kenneltapaaminen 4.-6.9.2015

Tiistai 11.8.2015 klo 16:23


Tukikohtana jälleen Vuoskosken Paukun maja. Aloitamme perinteisesti Sarvivuoren ampumaradalla perjantaina, kiekkoja poksauttelemalla. Jälleen kerran saamme ohjaajaksemme Poikosen Markun. Radalla aloitetaan jo klo. 16, mutta sinne voi tulla myöhemminkin. Osoite on Selänrannantie 1, Kivijärvi.

Lauantaina on Nome-/WT-koulutusta Pauliina Aholan (Reedrunners Gundogs) ja Pasi Tikan johdolla. Halukkaille myös Toko-koulutusta, jota ohjaa Helka Väyrynen. Lauantai-iltana halukkaat metsästäjät sekä kokeneet koirat ohjaajineen pääsevät mukaan vesilintujahtiin Jukkosuon kosteikolle.

Sunnuntaina treenataan vielä aamupäivä. Jos samasta huushollista kuunteluoppilas/kuski, maksaa hän vain majoitukset....mutta tarvittaessa voin hättyytellä apuriks koulutusharkkoihin ;)

Koulutuksen hinta on 55€/hlö sisältäen molemmat päivät ja ruokailut. Majoitus maksaa 10/hlö/vrk. Pihassa myös sähkötolppia mahd. asuntoautoille/-vaunuille.

Molempina iltoina lämpiää sauna. Haulikkoammunnan maksut samaa luokkaa kuin aiemmin (muutaman euron), ja ne maksetaan suoraan Markulle. Sorsajahtimaksut kerää Kimmo, hinta on 30€/hlö. Jos tulee vain koiranohjaajaksi eikä ammu, jahti on ilmainen. Sorsalle lähdetään Majalta klo. 18.

Sitovat ilmoittautumiset 25.8. mennessä. Samalla laittakaa tietoa, mihin tapahtumiin (kiekot/sorsastus) osallistutte. Etenkin sorsastusväen määrä hyvä tietää, tarvittaessa voi kutsua muitakin ampujia.

Paikalla on myös K-S Noutajakoirayhdistyksen tarvikemyynti: dameja, hihnoja, pillejä jne. Varatkaa käteistä mukaan, jos haluatte "shoppailla".

Pidetään taas hauskaa koko viikonloppu ja lämpimästi tervetuloa! Ni -ja omat iltajuomat mukaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini