Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:239301 kpl

Hyviä ja ei niin hyviä kuulumisia..

Keskiviikko 13.5.2015 - Anne.


Kolmas "Engelsmanni" on kuvattu ja lausuttu eli sijoitusnarttuni Jippo (V. Rule Britannia). Priimaa pukkas, lonkat A/A ja kyynärät 0:0. Kaikki kolme tähän mennessä kuvattua ovat siis terveitä :) Onnea omistajat, kyllä kelpaa harrastaa/ tehä töitä.

Meille kotiin kuuluu vähän surullisempaa..Kekrillä (12+-v), todettiin ärhäkkä nisäkasvain. P**ska juttu, Kekri on steriloitu ja kasvainkin oikean etujalan luona..yleensä alavatsassa. Kekriinalla on nyt antibiootteja ja kipulääkettä, elämme päivän kerrallaan. Teen kaikkeni antaakseni hänelle ansaitsemansa loppuelämänkin, rakkautta ei ainakaan puutu. Eikä Kekriinan mielijuttuja (riistan noutoa, mehtälenkkejä jne) jätetä väliin. Kaadutaan saappaat jalassa, sitten ku kaadutaan.. Kekruli voi oikein mainiosti vielä, että ei sen puoleen..asia on vaan tiedostettava -lähinnä minun- ja ymmärrettävä. Me veetään nyt superlaatuajalla.

Tässä kuva Kekrin eilisestä "metästys"noudosta. Tuo ilkeä patti näkyy kuvassa..

saaqttohoito..jpg

Kuva Kekrin lapsenlapsesta Manusta (V. Columbo). Onneks noi tullikoiratki pääsee vapaalla räpäköimään- eikä tartte kahvihuoneessa tauolla nököttää..

manu_rapa..jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini